Onze locatie

Informatie over onze beschermde woonomgeving

Charim opende 1 september 2014 de deuren van D’n Aok. D’n Aok is een zorglocatie, gevestigd aan De Palmen Grift, middenin een levendige woonwijk en nabij het centrum van Veenendaal.

Kleinschalig wonen
D’n Aok heeft twee woongroepen, waar maximaal negen cliënten verblijven. De twee groepen hebben ieder een eigen huiskamer waar de dagelijkse activiteiten plaatsvinden. De huiskamer is sfeervol ingericht, heeft een open keuken en een openslaande deur naar het tuinterras. In de grote tuin kunnen cliënten en bezoekers veilig ontspannen in de terraszitjes, en – als zij dat willen – helpen met tuinieren.

Onze services
D’n Aok is een kleinschalige locatie, maar biedt veel service. Er kan een beroep worden gedaan op de welzijnsdiensten en behandeldiensten vanuit Charim-locatie De Meent. Maar er komen ook een kapper, pedicure, arts, fysiotherapeut, tandarts en mondhygiëniste aan huis.

Bereikbaarheid D’n Aok
Locatie D’n Aok is 24 uur per dag bereikbaar via het centrale telefoonnummer (0318) 50 23 32. Meer informatie over onze locatie vindt u in de locatiewijzer.