Uw woning

Zoekt u kleinschalige woonruimte?

D’n Aok is onderdeel van Zorggroep Charim – Hebreeuws voor toegewijd – en biedt cliëntgerichte zorg vanuit een protestants-christelijke visie. Dat betekent toegewijd, samen en vertrouwd.

Service
Charim opende september 2014 de deuren van D’n Aok. D’n Aok is een zorglocatie, gevestigd aan De Palmen Grift, middenin een levendige woonwijk en nabij het centrum van Veenendaal. Er wonen 18 cliënten met dementie en een intensieve zorgvraag. Wonen in D'n Aok betekent wonen met veel service, maar ook samen wonen. Op D'n Aok volgen we zoveel mogelijk de dagelijkse structuur. We eten met elkaar, drinken gezamenlijk koffie en thee en kijken samen televisie of doen een andere activiteit.

 • Onze appartementen
  Onze appartementen

  D'n Aok biedt zowel twee- als eenpersoonskamers. Kamers waar u kunt wonen zoals thuis. Dankzij de twee gezamenlijke woonkamers ervaart u dagelijks de gezelligheid van het samenwonen!

  Lees meer
 • Kleinschalig wonen
  Kleinschalig wonen

  Kleinschalig wonen gaat uit van het principe dat een kleine groep mensen (met bijvoorbeeld dementie of somatische aandoeningen) samen leeft en woont in een beschermde en huiselijke omgeving.

  Lees meer
 • Onze locatie
  Onze locatie

  In D'n Aok in Veenendaal wonen 18 cliënten met (beginnende) dementie en een intensieve zorgvraag.

  Lees meer
 • Buurtvoorzieningen
  Buurtvoorzieningen

  D’n Aok ligt in een woonwijk op loopafstand van het centrum van Veenendaal. Daar vindt u een uitgebreid winkelaanbod en volop horeca-voorzieningen voor een kopje koffie of thee en iets lekkers!

  Lees meer