Over D'n Aok

Over D'n Aok

D'n Aok in Veenendaal is er voor cliënten met beginnende dementie en een intensieve zorgvraag. We bieden hen een warm, christelijk thuis!

Wonen in D'n Aok betekent wonen met intensieve zorg. De zorg die wij bieden, is kleinschalig en persoonlijk. Bij d'n Aok wonen ongeveer 18 cliënten. Daardoor sluiten we aan bij de belevingswereld van onze cliënten. Wonen met zorg is niet alles. Ook voor welzijn en allerhande activiteiten biedt D'n Aok, in samenwerking met de Charim-locatie De Meent volop mogelijkheden.

D'n Oak is onderdeel van Zorggroep Charim te Veenendaal.

Charim opende september 2014 de deuren van D’n Aok. D’n Aok is een zorglocatie, gevestigd aan De Palmen Grift, middenin een levendige woonwijk en nabij het centrum van Veenendaal. Er wonen 18 cliënten met dementie en een intensieve zorgvraag. Wonen in D'n Aok betekent wonen met veel service, maar ook samen wonen. Op D'n Aok volgen we zoveel mogelijk de dagelijkse structuur. We eten met elkaar, drinken gezamenlijk koffie en thee en kijken samen televisie of doen een andere activiteit.In D'n Oak eten we gezellig samen in onze sfeervolle huiskamer. Ook de maaltijden worden samen gekookt.In en rondom D’n Aok worden allerlei activiteiten ondernomen. De activiteiten worden georganiseerd met de cliënten, familie/vrienden of vrijwilligers uit de wijk. Dit kunnen zowel sportieve als creatieve activiteiten zijn. Voorbeelden zijn groepsfysio-therapie, geheugentraining of bloemschikken.

De bewoners van D’n Aok kunnen ook deelnemen aan de activiteiten van het WelzijnsPalet in locatie De Meent. Voor vervoer kan worden gezorgd.