Naar hoofdinhoud

Welzijnspalet

Welzijn is van vitaal belang. Het vermindert de lichamelijke en geestelijke klachten. U voelt zich er goed bij! Sociale contacten, het uitoefenen van een hobby of het deelnemen aan culturele activiteiten brengen kleur aan uw leven. Dat is waar het WelzijnsPalet voor staat.

Brochure

Het Welzijnspalet biedt een scala aan activiteiten. In de brochure die u in uw informatiepakket ontvangen hebt, worden de verschillende activiteiten beschreven. De activiteiten zijn elke keer weer anders en verrassend. Er zijn groepsactiviteiten van maximaal acht deelnemers en recreatie activiteiten met meer deelnemers.

Veelkleurig aanbod
Als bewoner van D’n Aok bent u automatisch en gratis lid van het WelzijnsPalet. Dit betekent dat u kunt genieten van een veelkleurig aanbod van ontspannings- en welzijnsactiviteiten. Bovendien profiteert u als lid van aantrekkelijke voordelen en aanbiedingen. Er zijn ook wisselende activiteiten. Deze activiteiten worden aangekondigd in de locatienieuwsbrief of via de posters in de liften en op de gangen.

Familie
Uniek aan het WelzijnsPalet is dat ook familieleden, vrienden, bezoekers en wijkbewoners kunnen deelnemen. Dit kan via een strippenkaart waarbij elke activiteit apart afgestempeld wordt. Zonder Wmo- of Wlz indicatie betaald u per activiteit met 3 strippen, ter waarde van €1,50. De strippenkaarten zijn te koop in de Verwensupers van de locaties.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht