Stichting Vrienden van De Meent en D'n Aok

Stichting Vrienden van De Meent en D'n Aok

Stichting Vrienden van De Meent ondersteunt met financiële middelen en kan daardoor allerlei extra voorzieningen en activiteiten voor de cliënten realiseren. Uw (eenmalige) gift is welkom en kunt u overmaken op bankrekeningnummer: NL90 RABO 0309361990 t.n.v. Stichting Vrienden van De Meent.

Bestuur
De samenstelling van het bestuur is per 31 december 2014 als volgt:

  • P.M. Vinke, Veenendaal  (voorzitter)
  • J. Floor, Ede (secretaris)
  • P.M. Diemer, Veenendaal (penningmeester)
  • H. van der Gaag-Siertsema, Veenendaal (lid)
  • G. Bos, Veenendaal (lid) 
  • Ruud Munnix (lid)

Gerealiseerde projecten
In 2012 hebben wij, samen met de andere vriendenstichtingen van Zorggroep Charim in Veenendaal, een (rolstoel)bus aangeschaft voor alle bewoners van de diverse zorglocaties die onder Charim vallen. Hiermee maken de bewoners regelmatig een uitstapje. Voor de afdeling activiteitenbegeleiding zijn een figuurzaagmachine en een polygrafeerapparaat aangeschaft.

In 2013 hebben wij met uw bijdrage weer aan een aantal wensen van de bewoners van De Meent kunnen voldoen. Te noemen zijn: de uitbreiding van het hekwerk rond het dierenkampje, een passe-partout Ouwehands Dierenpark voor 4 bewoners en 4 begeleiders, een fototoestel voor in de (rolstoel)bus en een high tea voor de afdeling somatiek.

In 2014 hebben wij weer veel kunnen doen voor de bewoners van De Meent met uw bijdrage. Zoals: Passe-partout Ouwehands Dierenpark Rhenen, hekwerk tuin Korenbloem en Eekhoorn, Bubble-unit individuele activiteitenbegeleiding, bijdrage inrichting hal D'n Aok, uitje Dolfinarium Korenbloem en poffertjes eten met alle bewoners voor ons 25-jarig jubileum.